Kohderyhmät 2019-06-26T13:27:11+00:00

Yrityksellesi oikeat kohderyhmäratkaisut

LeadCloudilla on kaksi päätuotealuetta: kuluttajatiedot sekä  yritys/päättäjätiedot. Kuluttaja- ja yritys/päättäjätietopalvelut perustuvat aina ajantasaisiin tietoihin. Kantavana ajatuksena on tietojen kattavuus: kaikkien palveluidemme tietosisältö kattaa koko Suomen, mikä mahdollistaa tarkan kohderyhmärajauksen ilman, että kohderyhmistä tulee liian pieniä. Alla on esitelty tuotteet ja niihin liittyvät lisäpalvelut.

B2B kohderyhmät

LeadCloudin yritystietopalvelu sisältää kaikki Suomen aktiiviset yritykset, suorat päättäjäyhteystiedot ja kattavat taloustiedot. Juridisten päättäjien lisäksi tietokannassa on myös suuri määrä muiden päättäjien tietoja, mikä auttaa myynnin/markkinoinnin täsmäkohdentamisen oikeille henkilöille. Selaimessa toimivasta työkalusta voit käydä noutamassa haluamasi määrän päättäjiä tai tehdä päivityksen hetkessä, ilman viiveitä.

Tutustu kohderyhmiin
Kokeile maksutta

B2C kohderyhmät

Palvelu sisältää yli 4,7 miljoonaa suomalaista puhelinnumeroa ja kuluttajakontaktia, joiden ympärille on rakennettu Suomen kattavin kohderyhmä- ja asiakasrekisterin päivitystyökalu. Kohdistamiskriteerit ovat suunniteltu useiden eri toimialojen tarpeisiin, mikä tekee kohderyhmien muodostamisen erittäin tehokkaaksi. Laadukas ja jatkuvasti päivittyvä data on heti saatavilla itsepalvelutyökalun avulla.

Tutustu kohderyhmiin
Kokeile maksutta