Ota yhteyttä

Ota yhteyttä 2019-10-17T05:30:24+00:00

LeadCloud asiakaspalvelu

+358 50 467 7771
[email protected]

Q & A

Fonectan dataliiketoiminnan osto

 

Miten tämä vaikuttaa asiakkuuteeni?

Lähtökohtaisesti ei millään tavoin. 1.11.2019 alkaen sopimuskumppanina tulee olemaan LeadCloud. Liiketoimintakaupan yhteydessä dataliiketoiminnan asiakkuudet, sopimukset ja palvelut siirtyvät LeadCloudille. Tavoitteenamme on tarjota korkealaatuisia kohderyhmäpalveluita myös jatkossa keskitetyllä osaamisella.

 

Miten tämä vaikuttaa nykyisiin palveluihin?

Käyttämäsi LeadCloudin tai Fonectan palvelut ovat käytettävissä normaalisti myös 1.11. jälkeen. Pääset kirjautumaan samoilla käyttäjätunnuksilla, eikä palveluihin tule käyttökatkoja. Yrityskauppa mahdollistaa tulevaisuudessa entistä laadukkaamman tuotevalikoiman ja ketterän tuotekehityksen. Informoimme mielellämme asiakkaitamme uusista mahdollisuuksista ja tuotteista, joita voimme tarjota.

Mikäli joitain palvelujen harmonisointeja tehdään, ne toteutetaan poistaaksemme päällekkäisiä toimintoja ja ohjataksemme asiakkaat aiempia parempien palveluiden käyttöön. Olemme proaktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme, mikäli heidän käyttämiinsä palveluihin on suunnitteilla muutoksia.

Tuoko tämä muutoksia laskutukseen?

Sopimukset ja hinnoittelu pysyvät myös entisellään. Laskuttava taho tulee jatkossa olemaan LeadCloud. Siirtyvien asiakkaiden laskutukseen liittyen voit olla yhteydessä LeadCloudiin sähköpostitse [email protected].

Kehen olla yhteydessä asiakkuuteen liittyvissä asioissa?

Voitte olla yhteydessä verkkosivujemme kautta chat-palvelussa (www.leadcloud.fi), soittaa numeroon +358 50 467 7771 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Olemme lisänneet asiakaspalveluhenkilöiden määrää, jotta saisit vastauksen askarruttaviin kysymyksiin mahdollisimman pian.

 

Mitä palveluita uusi LeadCloud tarjoaa?

Yritys-, päättäjä- ja kuluttajakohderyhmiä helposti ja tehokkaasti omissa selaimen kautta käytettävissä palveluissa. LeadCloudilta voit ostaa soittolistoja myynti-, markkinointi- tai tutkimuskäyttöön yksittäisiä kampanjoita tai suurivolyymista asiakaskontaktointia varten. Tarjoamme myös laadukasta rekisterinpäivitystä, sekä väestörekisterikeskuksen ja ajoneuvorekisterin tietopalveluita.

Uudistamme innovatiivisesti toimialaa kehittämällä tuotteitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota entistä älykkäämpää ja kohdennetumpaa dataa asiakkaillemme toimialasta riippumatta.

Myyntitiimimme keskustelee mielellään kanssasi lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

[email protected]

puh +358 50 467 7771

Kysy lisää

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja esittelemme tuotteen ominaisuuksia tarkemmin. Etsitään yhdessä parhaimmat ratkaisut juuri teidän tarpeisiin.