Referenssit

Referenssit 2019-06-26T13:30:30+00:00

LeadCloud palvelee satoja suomalaisia yrityksiä näiden kuluttaja- ja yrityskontakteihin liittyvissä asioissa. LeadCloudilta saa palvelun, joka kattaa tarpeet niin kontaktoinnin, oman asiakasrekisterin ylläpidon kuin myös asiakaskunnan analysoinnin osalta.

Alla on esitelty viisi LeadCloudin asiakastarinaa.

Otavamedia Oy vuonna 1934 perustettu aikakauslehtiä ja verkkopalveluita kustantava yhtiö. Otavamedia Oy kustantaa Suomessa yhteensä 25 yleisöaikakauslehteä, joista monet ovat oman alansa markkinajohtajia.

LeadCloud on tuottanuta Otavamedialle ajantaiset yhteystiedot jo useiden vuosien ajan. Yhteistyön kulmakivinä ovat toimivat integraatiot, laadukas data sekä analytiikkapalvelut.

Elisa luottaa LeadCloudiin SmartData-palvelun hyödyntämisessa sekä ajantasaisien kontaktien hankinnassa. Yhteistyön merkittävänä tekijänä on jatkuva yhteistyön kehittäminen ja uusien ideoiden tuominen. LeadCloud haluaa auttaa asiakasta omissa prosesseissaan ja syvän yhteistyön kautta pystymme auttamaan asiakkaitamme juuri heille tärkeissä asioissa.

Vitamail ja LeadCloud ovat rakentaneet mallin, jossa kohderyhmien tuloksia analysoidaan jatkuvasti. Analyysin perusteella tuotetaan uusia soittolistoja aina eri asiakassegmenttien mukaan. Toimivien kohderyhmien lisäksi hyödynnetään myös SmartData-palvelua, jonka avulla Vitamail on saanut hitraten osalta moninkertaisesti parempia tuloksia verraten muihin kohderyhmiin.

LeadCloud on Kantar TNS:n kumppani kontaktien hankkimisessa kokonaisvaltaisesti. Yhteistyössä Kantar TNS hankkii LeadCloudin kautta myös erikoiskohderyhmiä eri lähteistä kuten viranomaistahoilta. Kantar TNS on arvostanut LeadCloudin asiantuntemusta ja korkean laadun ylläpitämistä.


Viasat hyödyntää LeadCloudin SmartData-työkalua ja on saanut sillä huomattavia eroja myynnissä verrattuna täysin analysoimattomaan listaan. SmartData-työkalua voi käyttää hyvinkin joustavasti ja Viasat on tässä edelläkävijä.

Kokeile maksutta B2B kohderyhmiä
Kokeile maksutta B2C kohderyhmiä