Rekrytointi 2018-11-26T14:01:05+00:00

Rekrytointi

LeadCloud on innovatiivinen kasvuyritys, jonka toimisto sijaitsee Helsingin ytimessä. Haemme joukkoomme motivoituneita osaajia mukaan työskentelemään energiseen porukkaamme. Katso alta avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus ja CV sähköpostitse sales@leadcloud.fi.

Tällä hetkellä auki olevat positiot:

Marketing Specialist Trainee


 

Marketing Assistant

Onko valmistuminen jo lähellä mutta harjoittelu puuttuu vielä?

Haemme pian valmistuvaa tai opinnoissasi jo pitkälle edennyt markkinoinnin osaaja energiseen tiimiimme Marketing specialist traineen tehtävään. Olethan itseohjautuva, aktiivinen ja pystyt tuottamaan sujuvasti tekstiä suomeksi ja englanniksi. Työssä pääset todellakin vaikuttamaan ja saamaan vastuuta.
LeadCloudilla pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan nopeasti kasvavan startup-yrityksen markkinointia. Kollegasi ovat huippuja tyyppejä, joilla on kova osaaminen ja pääset myös sen kautta oppimaan valtavasti.

Olet osa myyntihenkistä ja tulosorientoitunutta tiimiä ja pääset seuraamaan eturivin paikalta nopeasti kasvavan startup-yrityksen nousukiitoa. Vastuuta saat markkinoinnin kehittämisestä ja suunnittelusta oman osaamistaitosi mukaan. Pääset näkemään markkinointikampanjoidesi suoran vaikutuksen ja saat taaksesi onnistumiseesi koko tiimin tuen.

Työsuhde on mahdollista vakinaistaa harjoittelun jälkeen. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostitse olli@leadcloud.fi