SmartData-pisteytys

SmartData-pisteytys 2019-01-28T09:59:44+00:00

Palvelukuvaus

LeadCloud SmartData-pisteytys on telemarkkinoinnissa käänteentekevä työkalu. Työkalu pisteyttää kontaktit ostohalukkuuden ja puhelinkäyttäytymisen perusteella. SmartData toimii yhdellä napin painalluksella LeadCloudin selainpohjaisessa palvelussa tai osana soittojärjestelmää (LeadDesk).

SmartDatan pitkälle kehitetyt algoritmit hyödyntävät aiempien puheluiden täysin anonymisoituja tietoja laskien jokaiselle kontaktille potentiaalin. Palvelu käyttää hyödyksi koneoppimista ja pystyy tekemään ostoennusteen niin tarkasti, että jakaessa listan neljään osaan, parhaan neljänneksen hit-rate on jopa 6-8 kertainen verrattuna huonoimpaan neljännekseen. Tämä muuntaa telemarkkinoinnin tuntikannattavuuden täysin ja sopii tuotteelle kuin tuottelle.

Aloita todistetusti tehokkaampi kontaktointi ja älykkäämpi kylmäsoitto jo tänään. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin autamme palvelun kanssa alkuun.

Hinnasto

Lisenssi

500+kk
  • SmartData-pisteytys kohderyhmään
  • Toimii B2C- sekä B2B-kontakteissa
  • Antaa arvon perustuen kontaktien telekäyttäytymiseen

Kysy lisää

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja esittelemme tuotteen ominaisuuksia tarkemmin. Etsitään yhdessä parhaimmat ratkaisut juuri teidän tarpeisiin.