Yritys

Yritys 2019-06-06T10:42:13+00:00

Tietoa yrityksestä

LeadCloud on yritys- ja kuluttajadataan erikoistunut yritys. LeadCloud on spin-off yritys, jonka emoyhtiö on suomalainen LeadDesk Oyj. Toiminta-ajatuksemme on olla paras omalla sektorillamme eli yritys- ja kuluttajadatan tarjoaminen kohderyhmäkäyttöön sekä asiakasrekisterien päivitykseen.

LeadCloud on toimialansa takia tekemisissä paljon henkilötietojen kanssa ja siksi yritys on perehtynyt erittäin hyvin tietosuoja-asetukseen (GDPR) ja siihen liittyviin toimialavaikutuksiin.  Autamme mielellämme yrityksiä GDPR:ään liittyvissä kysymyksissä ja ohjaamme asiakkaita myös monimutkaisempien ongelmien osalta oikeiden asiantuntijoiden luo.

LeadCloudin tiimi on tällä hetkellä seitsemän henkilöä (kokeile viedä hiiri kuvan päälle), jotka on esitelty alla. LeadCloudin organisaatiorakenne on hyvin matala, mikä tekee LeadCloudista helpon yhteistyökumppanin ja mukavan työpaikan.

Olli Suvanto
VP of Sales

Roosa Mäkinen
Head of Production

Sofia Lindholm
Customer Success Specialist

Ilkka Karjalainen
Financial Assistant

Esa Engblom
Key Account Manager

Seppo Hälikkä
Account Manager

Lauri Alku
Account Manager

Kysy lisää

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja esittelemme tuotteen ominaisuuksia tarkemmin. Etsitään yhdessä parhaimmat ratkaisut juuri teidän tarpeisiin.